Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یزد،  زهره امیرچقماقی مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک یزدبا ابزاز خرسندی در کسب رتبه‌های برتر فرهنگی و پرورشی در سطح استان و کشور، گفت: آموزش و پرورش ناحیه یک در قرآن، عترت و نماز موفق به کسب ۱۰ رتبه کشوری و ۹۴ رتبه استانی شده است و در فعالیت‌های فرهنگی و هنری موفق به کسب ۲۶ رتبه کشوری و ۳۶۶ رتبه استانی را به خود اختصاص داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او در خصوص توسعه فضای آموزشی استان، افزود: با توجه به افزایش آمار ثبت نامی مدارس دولتی از سال ۱۳۹۸، مدیریت آموزش و پرورش ناحیه یک  با همکاری خیرین، فضا‌های آموزشی و عملکردی ۱۰ مدرسه را توسعه داد همچنین عملیات تخریب ۵ مدرسه فرسوده و یا خشتی این مدیریت آغاز شد که این موضوع علی رغم تمامی مسائل و مشکلاتی که به همراه داشت با یاری پروردگار انجام شد.

ساخت مدرسه سبز در استان یزد

امیرچقماقی از ساخت مدرسه سبز استان یزد در این ناحیه خبر داد و گفت: با پیگیری‌های انجام شده و یاری اداره کل نوسازی مدارس فعالیت‌های تخریب، انتقال تجهیزات و سامان دهی ثبت نام دانش آموزان مدارس تخریبی در سایر مدارس انجام شد تا مجتمع آموزشی سید گل سرخ با طرح مدارس سبز که در حال ساخت می‌باشد در سال‌های آینده به بهره برداری برسد.

او با بیان این که وجود تجهیزات با کیفیت در مدارس بسیار حائز اهمیت است، افزود: در چند مرحله تعداد ۱۰۰ دستگاه کولرآبی، تجهیز ۷ مدرسه به طور کامل با موتورخانه، ۱۱۰۰ عدد میز و نیمکت و سایر اقلام نظیر تخته وایت برد، دستگاه فوتوکپی، رایانه و... به مدارس توزیع شد.

امیرچقماقی خاطر نشان کرد: آموزش و پرورش ناحیه یک همان طور که در مسائل عمرانی فعالیت‌های چشمگیری داشته است، در فناوری و دولت الکترونیک نیز با طراحی سامانه‌های مختلف نسبت به مناطق و شهرستان‌های استان یزد پیشتاز است.

مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک یزد گفت: یکی از سامانه‌های بسیار مهمی که در دوران کرونا برای ثبت نام دانش آموزان مورد استفاده قرار گرفت سامانه (پند) بود که برای جلوگیری از ازدحام جمعیت در مدارس در زمان نام نویسی دانش آموزان و همچنین برای کنترل و بررسی توزیع نام نویسی دانش آموزان از طرف آموزشگاه ها، این سامانه طراحی و به اجرا درآمد که متقاضیان نام نویسی در پایه‌های اول و هفتم درخواست خود را ثبت و توزیع نام نویسی از طرف سامانه انجام میدادند.

امیرچقماقی به معرفی سامانه جامع دیگری به نام (پیک) پرداخت و گفت: در این سامانه ثبت انواع درخواست‌ها انجام می شود مانند: درخواست وام، درخواست معاونت آموزشگاه و همچنین ارسال گزارش‌هایی نظیر گزارش سرویس مدرسه، گزارش روپوش دانش آموزی، گزارش دوران کرونا و گزارش اطلس دانش آموزی.

او افزود: در این سامانه ارسال برگه ابلاغ و برگه حکم برای همه پرسنل شاغل انجام می گیرد و در سال جاری برگزاری انتخابات مجازی انجمن اولیا و مربیان نیز از طریق این سامانه برگزار شد.

راه اندازی سامانه سازماندهی معلم

امیرچقماقی اظهار داشت: با توجه به اهمیت موضوع سازماندهی نیروی انسانی در دوره ابتدایی که از نظر آماری بیشترین تعداد نیرو را دارد سامانه (سازماندهی معلم) طراحی شد تا افراد بدون مراجعه حضوری و با شفافیت کامل در بستر فضای اینترنت سازماندهی آموزگاران مدارس صورت پذیرد.

او با تاکید بر سخنان رهبر معظم انقلاب که فرمودند با توجه به موضوع آموزش مجازی، باید برای فعالیت‌های پرورشی، شیوه‌های جدیدی را طراحی کرد تا این موضوع مورد غفلت بیشتر قرار نگیرد، گفت: سامانه (جامع پایش فعالیت‌های پرورشی) طراحی شد تا این سامانه تمام امور پرسنل حوزه پرورشی در مدارس را مورد پایش قرار داده و درگاهی ایجاد شود برای ایجاد محیط تعامل و اشتراک تجربه افراد، تا فعالیت‌های گوناگون پرورشی را هم سو و هدفمند نماید.

امیر چقماقی اظهار داشت: با توجه به وجود ویروس کرونا، تعطیلی مدارس و استفاده از آموزش مجازی، افزایش ضبط فیلم و ارتباطات تصویری، آموزش و پرورش ناحیه یک تصمیم بر ساخت استودیو تخصصی فیلم برداری و تولید محتوای درسی برای استفاده آموزگاران، تهیه فیلم‌های آموزشی، اجرای برنامه‌های لایو در شبکه شاد و غیره  نمود تا برنامه‌ها و محتوا‌های آموزشی با کیفیت بهتری در دسترس دانش آموزان قرار بگیرد و یادگیری موثرتری را شاهد باشیم.

مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک توجه به مسائل آموزشی در زیست بوم جدید را مهم دانست و گفت: معاونین آموزشی آموزش و پرورش ناحیه یک از ابتدای وجود بیماری کرونا جلسات متعددی هم به صورت حضوری، و هم به صورت مجازی با مدیران محترم مدارس در تمامی مقاطع داشته اند و دستورالعمل‌های ارسال شده از وزارت و اداره کل را دقیق و جامع مورد بررسی قرار داده اند تا دستورالعمل‌های بهداشتی و آموزش دانش آموزان به بهترین نحو صورت گیرد.

مدال طلای زیست شناسی و برنز ادبی در دستان دانش آموزان یزدی

او همچنین به رتبه‌ای کسب شده علمی در آموزش و پرورش ناحیه یک اشاره کرد و گفت: با یاری خداوند و تلاش دانش آموزان، مدال طلای زیست شناسی و برنز ادبی در مسابقه‌ی المپیاد‌های علمی کشوری از سوی دانش آموزان دبیرستان استعداد‌های درخشان برازنده مقدم کسب شد.

امیرچقماقی افزود: یکی از کار‌های بسیار مهمی که در آموزش دانش آموزان با کمک این مدیریت و خیرین محترم صورت گرفت تهیه ۱۰۴ عدد تبلت، ۸۲ عدد گوشی همراه و ۱۷ عدد تلوزیون برای دانش آموزان بی بضاعت بود تا بتوانند با خیالی راحت به آموزش دورس بپردازند.

مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک یزد با اشاره به به فعالیت‌های عمرانی، گفت: از شروع سال ۱۳۹۸ و به طور ویژه در تابستان امسال عملیات مرمت سقف و ایزوگام و رنگ آمیزی بیش از ۶۰ مدرسه آغاز شد و خوشبختانه نصب ایزوگام با کمک آموزش و پرورش ناحیه یک و اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان صورت گرفت، اما هنوز مدارسی وجود دارند که از نظر سقف و ساختمان دچار مشکل هستند و نیاز به اعتبار و مساعدت اداره کل نوسازی مدارس برای بازسازی مدارس هستند.

انتهای پیام/ی

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دانش آموزان آموزش و پرورش مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک دانش آموزان نام نویسی اداره کل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۵۱۳۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از چهارشنبه آغاز می‌شود

معاون وزارت آموزش و پرورش از آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از روز چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ خبر داد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ حمید طریفی حسینی معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اینکه ثبت‌نام دانش‌آموزان پایه اول دبستان از 19 اردیبهشت آغاز می‌شود، گفت: خانواده‌ها برای ثبت‌نام به دو روش الکترونیک و حضوری اقدام کنند. برای پیش ثبت‌نام الکترونیک باید به والدین باید به سامانه خدمات الکترونیک وزارت آموزش و پرورش به آدرس my.medu.ir یا my.gov.ir مراجعه کنند.

وی در ادامه با اشاره به اینکه در آزمون استخدام آموزگار دوره ابتدایی که اسفند سال گذشته برگزار شد، 636 هزار نفر شرکت کردند و 28 هزار نفر پذیرش خواهند شد، افزود: سازو کار جذب و گزینش در دو سال گذشته تغییر کرده است و امسال معلمانی که رتبه استادی دارند در ارزیابی تکمیلی آزمون استخدامی به ما کمک می‌کنند.

آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از 19 اردیبهشت

240 هزار ردیف استخدامی آموزش و پرورش در دو سال

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش بیان کرد: افراد پذیرفته شده در آزمون استخدامی باید دوره آموزشی را در دانشگاه فرهنگیان طی کنند؛ طی دو سال گذشته 240 هزار ردیف استخدامی به آموزش و پرورش اعطا شد که یک پنجم نیروی انسانی وزارتخانه را شامل می‌شود و  این باعث جریان یافتن خون تازه در رگ‌های آموزش و پرورش شد.

وی تأکید کرد: برنامه درسی مدارس باید متحول شود و به سمت آموزش مهارت زندگی در دوره ابتدایی برویم که این کار مهر امسال به صورت آزمایشی در پایه اول دبستان و در تعداد محدودی از مدارس انجام خواهد شد.

رویکرد آزمون‌های بین‌المللی با روش‌های مدارس ایران متفاوت است

طریفی حسینی درباره دلایل عملکرد ضعیف دانش‌آموزان ایرانی در آزمون‌های بین المللی تیمز و پرلز گفت: این آزمون‌ها سطح سواد خواندن، ریاضی و علوم دانش‌آموزان پایه چهارم ابتدایی و هشتم را می‌سنجد و به نوعی آزمون‌های مهارتی هستند، محتوایی که در آزمون‌های تیمز و پرلز سنجش می‌شود، رویکرد متفاوتی با روش‌های مورد استفاده در مدارس ایران دارد.

نظام آموزشی ایران در بین نظام‌های آموزشی قدرتمند دنیا

وی گفت: باید توجه داشت که نظام آموزشی ایران در بین نظام‌های آموزشی قوی دنیا قرار دارد و در المپیادهای جهانی بیش از 20 مدال طلا داشتیم.

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش مطرح کرد: در ایران تنوع قومیتی، فرهنگی و زبانی داریم و آزمون تیمز و پرلزمتناسب با شرایط فرهنگی و جغرافیایی ایران نیست و به دنبال طراحی آزمون بومی هستیم.

طریفی حسینی در پاسخ به این پرسش که دلایل نتایج ضعیف دانش‌آموزان ایرانی در بحث ریاضی و علوم در آزمون‌های بین المللی چیست، آیا هیچ بخشی نگران این عملکرد ضعیف نشده است؟ گفت: مطالعات بین المللی از جوانب مختلف مورد نقد هستند چون سوالات متناسب با نظام آموزشی کشورها نیست.

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: مطالعات بین المللی می‌خواهند تمام نظام‌های آموزشی را مشابه کنند و کشورها باید خود را با شاخص‌های آنها تطبیق دهند؛ هم اکنون کشورهای مختلف دنیا متقاضی جذب فارغ التحصیلان مدارس ایران برای تحصیل در دانشگاه‌های خود هستند.

وی  بیان کرد: روند اٌفت عملکرد دانش‌آموزان ایرانی در آزمون‌های بین‌المللی از گذشته وجود داشته است البته چند برنامه را برای تقویت سواد خواندن دانش‌آموزان اجرا کردیم از جمله طرح خوانا همچنین در مناطق دو زبانه طرح زبان‌آموزی پایه اول دبستان را اجرا کردیم.

سطح سواد دانش‌آموزان در مقایسه با گذشته افزایش یافته است

طریفی حسینی درباره اینکه اگر بخواهیم سطح سواد دانش‌آموزان امروز را با 10 سال گذشته مقایسه کنیم، آیا سطح سواد افزایش پیدا کرده است؟ گفت: قطعاً می‌گویم افزایش یافته است.

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش درباره اینکه آیا برای این موضوع ارزیابی و مستنداتی دارید، گفت: هم اکنون نوع سواد متفاوت شده است، در گذشته خواندن و نوشتن مطرح بود البته هم اکنون هم توانایی نوشتن جزوی از سواد است اما دنیای امروز برمهارت تأکید دارد.

وی در پاسخ به این پرسش که آیا سنجه‌ای وجود دارد که بتوانیم عملکرد آموزش و پرورش را بسنجیم؟ عنوان کرد: سند تحول بنیادین چشم انداز را روشن کرده است و ایران می‌تواند جزو کشورهای پیشرو در نظام‌های آموزشی باشد چون سطح پوشش تحصیلی در دوره ابتدایی 98 درصد است و در حوزه کیفیت، استانداردهای آموزشی مدارس ایران قابل مقایسه با سایر کشورها نیست همچنین تعداد معلمانی که امسال استخدام کردیم به اندازه تمام معلمان کشورهای اسکاندیناوی است.

طریفی حسینی ادامه داد: پراکندگی که در ایران به لحاظ زیر ساخت‌های آموزشی وجود دارد و سازو کار تأمین نیروی انسانی، بینظیر است و در مطالعات یونسکو، ایران به عنوان الگو در میان کشورهای منطقه مطرح می‌شود. ایران در برخی حوزه‌های آموزشی و سلامت، حرف برای گفتن دارد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • خبر مهم آموزش و پرورش برای دانش‌آموزان و معلمان
  • تجلیل از ۵۰ معلم نمونه هرمزگانی
  • اجرای طرح آموزشی «فرهنگ ترافیک» برای دانش‌آموزان کرمانشاهی
  • ثبت‌ نام کلاس‌اولی‌ها از فردا آغاز می‌شود
  • ثبت‌نام کلاس‌اولی‌ها از فردا آغاز می‌شود
  • ثبت‌نام کلاس‌اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت آغاز می‌شود
  • کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس 
  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از چهارشنبه
  • ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از چهارشنبه آغاز می‌شود
  • دانش آموزان با حساسیت کمبود آب آشنا شوند