Web Analytics Made Easy - Statcounter

فکوری گفت: هر چه از عمر بنای مدارس یزد می گذرد فرسودگی ان ها هم بیشتر می شود و حقیقتا نمی دانیم در آینده چه اتفاقی خواهد افتاد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حبیب فکوری سرپرست آموزش و پرورش ناحیه یک یزد در گفتگو با خبرنگار یزدرسا در واکنش به فیلمی که در خصوص ریزش سقف یکی از مدارس این ناحیه منتشر شد و دلنگرانی برخی خانواده ها را به همراه داشت اظهار کرد: با توجه به اینکه بخشی از ناحیه یک یزد در بافت قدیمی یزد قرار دارد تقریبا ۳۵ درصد مدارس این ناحیه نیازمند تخریب و بازسازی هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فکوری افزود: البته تعداد زیادی از مدارس این ناحیه تغییر کرده است و به بخش جدید شهر منتقل شده اما هنوز هم هستند مدارسی که با قدمت زیاد نیازمند بازسازی یا تعمیر سقف و کف حیاط مدرسه هستند.

*نمی دانیم در آینده چه اتفاقی خواهد افتاد!

سرپرست آموزش و پرورش ناحیه یک یزد ادامه داد: تعدادی از این مدارس بر روی قنوات ایجاد شده اند که فروکش کردن این قنوات باعث خرابی کف حیات ان ها می شود و گاها هم به دلیل خشتی بودن بنای این مدارس و سست شدن کاهگل بام ها، در زمان بارندگی با ریزش کچ سقف و دیوارها روبرو هستند.

فکوری تصریح کرد: ناگفته نماند فیلمی که در فضای مجازی پخش شد مربوط به الان نیست و مربوط چند ماه پیش است که اقدامات ترمیم و بهسازی آن و سایر مدارس انجام شده است.

این مسئول با بیان اینکه هر چه از عمر بناها می گذرد فرسودگی ان ها هم بیشتر می شود و حقیقتا نمی دانیم در آینده چه اتفاقی خواهد افتاد گفت: ۳۵۰مدرسه زیر مجموعه آموزش و پرورش بخش ناحیه یزد هستند که نزدیک به ۱۵۰ هزار متر مربع از بناهای این مدارس نیازمند تعمیر و بهسازی سقف است.

*مدارس صد و ده ساله و نگرانی از آینده مبهم!

وی افزود: متاسفانه عمر برخی مدارس فعال ناحیه یک یزد از صدو ده سال هم گذشته و میانگین مدارس این ناحیه ۴۰ سال به بالا است و همین وضعیت مدارس این ناحیه را نسبت به ناحیه دو ناهمگون ساخته است البته نباید ناگفته بماند که فضاهای جدید آموزشی برای این ناحیه در دست ساخت است.
سرپرست آموزش و پرورش ناحیه یک یزد گفت: برخی اقدامات با همکاری شهرداری، استانداری و فرمانداری یزد صورت گرفته تا مدارس فرسوده این ناحیه ساماندهی و بهسازی شود.

*هر شش ماه ۸۰۰ میلیون تومان برای تعمیر مدارس ناحیه یک هزینه می شود

وی تاکید کرد: دو مدرسه در بخش تاریخی یزد و در محله فهادان به دلیل بی توجهی،وضعیت نگران کننده ای را دارند که سعی کردیم در وهله اول بیشترین رسیدگی را به این دو مدرسه داشته باشیم هر چند که نمی توان پیش بینی و برآورد دقیقی از میزان اعتبار و هزینه بازسازی این مدارس داشت.

فکوری خاطرنشان کرد: در حال حاضر هر شش ماه قریب ۸۰۰ میلیون تومان برای بهسازی و تعمیر مدارس یزد هزینه می شود و روزی نیست که در مدارس کار تعمیراتی انجام نشود اما کار روی زمین مانده به قدری زیاد است که تلاش بیشتری را نسبت به گذشته می طلبد.
سرپرست آموزش و پرورش ناحیه یک یزد در پایان ابراز گفت: خوشبختانه همه دستگاه ها مرتبط برای تسریع این امر همراهی لازم را دارند و امیدواریم با همراهی بیشتر فضای مدارس را برای دانش اموزان یزدی استاندار کنیم و آرامش را برای ان ها و خانواده هایشان ایجاد شود.

سرپرست آموزش و پرورش ناحیه یک یزد استفاده از بخاری را برای مدارس ناایمن عنوان کرد و گفت: قریبا ۶۰ مدرسه ناحیه یک یزد با بخاری گازی گرمایش محیط کلاس را تامین می کنند که برای جمع اوری بخاری های این مدارس هم طی جلساتی تصمیمات خوبی گرفته شده است.

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۶۳۰۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبود ۷۰ هزار نیروی پرورشی و مشاور در مدارس

 

به گزارش خبرگزاری صداو سیما؛حجت‌الاسلام والمسلمین محمدحسین پورثانی افزود: در نتیجه این غفلت‌ها امروز تقریبا ۴۵ هزار نیروی پرورشی و مشاور در مدارس فعال هستند و قریب به ۷۰ هزار نیرو کمبود داریم.

پورثاني:گفت: تقریبا از سال ۱۳۶۳ که معاونت پرورشی در وزارت آموزش و پرورش شکل گرفت و تا ۱۳۸۰ ادامه داشت، که در دولت دوم اصلاحات، معاونت پرورشی منحل شد. خیلی کار اشتباهی بود با این توجیه که معلم مدرسه باید در کلاس درس، کار تربیتی انجام دهد؛ حرف درستی که کار غلطی با آن انجام شد و حضرت آقا هم در دیدار اخیر با معلمان دقیقا به همین موضوع اشاره کردند.

وی ادامه داد: در سال ۱۳۸۵ قانون احیای معاونت پرورشی و تربیت‌بدنی در مجلس شورای اسلامی به تصویب می‌رسد. بعد از ۱۸ سال که از این قانون می‌گذرد هنوز که هنوز هست، معاونت پرورشی آن‌چنان که باید باشد، نیست.

حجت‌الاسلام پورثانی گفت: در این ۱۸ سال بعد از قانون احیا، ما تقریبا یکبار جذب مربی پرورشی داشتیم و بقیه جذب‌هایی که در حوزه مربی پرورشی و مشاور صورت گرفته، در حد سالی ۷۰۰ سالی ۸۰۰ نفر بوده است. اوضاع به جایی رسیده که امروز تقریبا ۴۵ هزار نیروی پرورشی و مشاور داریم و قریب به ۷۰ هزار نیرو کمبود داریم؛ یعنی مدرسه‌ای که ۱۲۰۰ دانش آموز دارد، مدرسه‌ای که ۹۰۰ دانش‌آموز دارد، مدرسه‌ای که ۶۰۰ دانش‌آموز دارد، ما یک عنصر فعال پرورشی در آن نداریم. اگر اسم این را خیانت نگذاریم، چه باید بگذاریم؟!.

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش اضافه کرد: من امروز توئیت یکی از وزرای سابق وزارت آموزش و پرورش را می‌خواندم، یاد حرف رئیس‌جمهور وقت افتادم که می‌گفت من از هر چیزی نگذرم از آن کسانی که گفتند ما ۲۰۳۰ را اجرا می‌کنیم نخواهم گذشت. معاون اول دولت، قانون اجرای ۲۰۳۰ را در دو ماه ابلاغ می‌کند، در حالیکه سند تحول به قول حضرت آقا در کشو‌های میز می‌ماند و سند تحول اجرا نمی‌شود. خیلی جالب است که در کنار عدم اجرای سند تحول، در دولت قبل، نیروی پرورشی در مدارس گرفته نمی‌شود و حتی اداره کل امور تربیتی که قلب معاونت پرورشی است، ادغام می‌شود تا کارایی خود را از دست بدهد. 

حجت‌الاسلام والمسلمین پورثانی پس از اعلام وضعیت نیروی پرورشی و وضعیت ساختاری، درباره فضا‌های پرورشی نیز افزود:
تقریبا اکثر فضا‌های پرورشی در سال‌های اخیر و قبل از روی کار آمدن این دولت، به یک متروکه تبدیل شده بودند.
ما تقریبا ۳۴۶ اردوگاه دانش‌آموزی داریم. اردوگاه‌هایی داشتیم که مثل برخی از مغازه‌ها بعد از ۲۰ و ۳۰ سال کرکره مغازه را بالا می‌کشند، واقعا کرکره اردوگاه بالا کشیده شد و مدیران اردوگاه‌ها می‌گفتند تازه پس از سال‌ها این اردوگاه‌ها، دانش‌آموز به خود دیده‌اند. 

وی گفت: در بحث محتوا هم حوزه پرورشی نه به طور صد درصدی، اما خیلی از جا‌ها به یک حوزه کناردستی و کیفیت‌بخشی تبدیل شده و دیده شده است. یعنی دیدی که به یک عنصر موثر تربیتی در مدرسه بوده به یک عنصر کناردستی تبدیل شده بود که نه کلاسی در مدرسه دارد و نه هیچی. 

آموزش و پرورش در سه ضلع اصلی کار تربیتی با مشکل مواجه است

حجت‌الاسلام والمسلمین پورثانی تصریح کرد: مربی پرورشی ما در مدرسه از ابزار لازمی که باید برای تربیت دانش آموزان بهره‌مند باشد، نیست؛ لذا عنصر محتوا، نیروی انسانی و فضا، سه ضلع اصلی کار تربیتی، امروز در هر سه این موارد مشکل داریم، کمبود داریم و احساس می‌کنیم تا رسیدن آن جایی که مطلوب است، فاصله بسیار زیادی داریم.

معاون وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه آموزش و پرورش امروز قریب ۱۱۲ هزار مدرسه یعنی ۶۰۰ هزار کلاس درس و قریب ۱ میلیون همکار فرهنگی دارد، گفت: ظرفیت به این بزرگی حتما به تنهایی توسط آموزش و پرورش قابل جمع کردن نیست. آقا فرمودند دستگاه آموزش و پرورش با بقیه دستگاه‌ها قابل مقایسه نیست، بقیه دستگاه‌ها نیرو را استفاده می‌کنند ولی وزارت آموزش و پرورش نیروی انسانی را تربیت می‌کند. حضرت آقا فرمودند مصالح کشور و نکات دیگر را معاونت پرورشی با رویکرد عقلانی برای دانش‌آموزان جا بیاندازد؛ بنابراین ما نه فقط گروه‌های مردمی بلکه از نهاد‌های انقلابی و گروه‌هایی که دغدغه تربیت را دارند استقبال می‌کنیم. 

دیگر خبرها

  • باید از دالان کنکور به اشتغال دست پیدا کنیم
  • خبر مهم آموزش و پرورش برای دانش‌آموزان و معلمان
  • تجلیل از ۱۰ معلم و مدیر نمونه ناحیه ۱ آموزش و پرورش اصفهان
  • مدارس در اختیار گروه‌های مردمی قرار می‌گیرند
  • جذب ۱۵۰۵ معلم جدید در کردستان
  • آینده مبهم فدریکو کیه زا؛ نیم‌نگاه رم، امیدواری یوونتوس
  • استاندار زنجان: به آموزش و پرورش بی‌توجه بود‌ه‌ایم
  • باید عدالت آموزشی در استان زنجان برقرار شود
  • تجلیل از معلمان ماندگار ‌زنجان/ حال خوش معلمان ۸۰ ساله
  • کمبود ۷۰ هزار نیروی پرورشی و مشاور در مدارس